T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KARAMAN / MERKEZ - Prof. Dr. Ömer Dinçer Anadolu İmam Hatip Lisesi

5.Sınıf Seçme Sınavına Katılacak Öğrencilerin Velilerinin Dikkatine !

2020-2021 Eğitim-öğretim yılı için 5.Sınıf Öğrenci Seçme Sınav Başvuruları sona ermiştir. İlginize teşekkür eder yapılacak sınavda öğrencilerimize başarılar dileriz.

Sınav şartnamesi için TIKLAYINIZ.

5. Sınıf kayıt kabul sınavımız 05.07.2020 tarihinde saat 10:30 da okul binamızda  yapılacaktır.
Sınava müracaat eden öğrencilerimizin, en geç 09:30 da okul binamızda hazır olmaları gerekmektedir. Öğrencilerimizin sınav giriş kartları sınav günü kendilerine verilecektir. Öğrencilerimiz kimlik kartlarını mutlaka  yanlarında getirmelidir. Geçerli kimlik kartı bulunmayan öğrenciler, sınava alınmayacaktır. Öğrencilerimiz sınav salonuna kadar maske takmak zorundadır. Sınav esnasında, isteyen öğrenciler maskelerini çıkarabileceklerdir. Covid-19 nedeniyle velilerimiz, okul bahçesine kadar öğrencilere eşlik edebilecek olup; okul bahçesine alınmayacaktır. Öğrenciler yanlarında kimlik, kalem, kalemtıraş, silgi ve şeffaf şişede su  dışında hiçbir eşyalarını sınava getirmeyecektir. Defter, kitap, not kâğıdı, saat, kulaklık, telefon gibi eşyalar sınav salonlarına alınmayacaktır.
Covid-19 nedeniyle sosyal mesafeye dikkat etmenizi rica eder,Anlayışınız ve hassasiyetiniz için teşekkür ederiz. Öğrencilerimize sınavda başarılar dileriz.

Sınav Başvuru Listesi için tıklayınız.

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 02.07.2020 - Güncelleme: 02.07.2020 12:06 - Görüntülenme: 1213
  Beğen | 2  kişi beğendi