KARAMAN / MERKEZ - Prof. Dr. Ömer Dinçer Anadolu İmam Hatip Lisesi

Haz

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında 5.sınıfta okuyacak öğrenciler için 5.Sınıf Seçme Sınavı 12 Haziran 2021 tarihinde okulumuzda gerçekleştirildi.

Sınava katılan öğrencileri tebrik eder başarılarının devamını dileriz. Sınav sonucu en kısa zamanda duyurulacaktır.

May

5.Sınıf Seçme Sınavına Başvuran öğrenciler için Sınav öncesi prova..

30 Mayıs 2021 Pazar Saat: 10.00-20.00 arası Online Deneme Sınavı yapılacaktır.

Sınava başvuru yapan öğrenci velilerine SMS ile bilgilendirme yapılacaktır.

May

Okulumuz koordinatörlüğünde düzenlenecek olan Karaman, Konya, Kırşehir, Antalya, Burdur, Isparta ve Afyonkarahisar illerinin katılacağı Genç Sadâ Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması 7. Bölge Finali 30 Mayıs (Pazar) saat 14.00 da online olarak gerçekleştirilecektir.

Nis

Okulumuz 5/a ve 5/B sınıfı öğrencilerimizin kendi kalemlerinden ve dilinden 'Yunus Emre ve İnsan Sevgisi'..

Etkinliği hazırlayan öğrencilerimize ve Türkçe Öğretmeni Hasan YAPAR 'a teşekkür ederiz.

Tem

2020-2021 Eğitim-öğretim yılı için 5.Sınıf Öğrenci Seçme Sınav Başvuruları sona ermiştir. İlginize teşekkür eder yapılacak sınavda öğrencilerimize başarılar dileriz.

Sınav şartnamesi için TIKLAYINIZ.

Tem

30.06.2017 Cuma günü başlayan pragramımız 15 öğrenci 1 belletmen ev 2 öğretmenizle devam ederek ve 11.08.2017 Cuma günü tamalanmıştır.

Haz

DİNLENELİM-DİLLENELİM